Home Discussion Forums Announcements Ebay Authorization/API call failure – Updated 9/9 10 AM

This topic contains 35 replies, has 24 voices, and was last updated by Avatar Alan Yeh 2 months, 1 week ago.

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • Author
    Posts
  • #10227
    Avatar
    Lihe Zhang
    Participant

    <span style=”color: #777575; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px;”>I updated to version 4.00.015</span><span style=”color: #777575; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px;”>, but still not working and </span><span style=”color: #777575; font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px;”>can’t authorize</span>

    #10228

    I did the update to 4.00.015 and initially the problem was not solved. ( I had 5 items in “Under Construction” that I created before the  update. )

    After the update I duplicate again 1 item ( from the 5 ) and I upload without any problems.

    Then I also uploaded the rest 4 items without the need to duplicate them again.

    I hope it helps.

     

    Thanks

    #10229

    I did the update to 4.00.115 to another pc and now there is no problem to upload listings to ebay.

    Regards

    #10233
    Avatar
    Al Jacobus
    Participant

    Ran the 4.00.015 update last night from withing SB. After midnight, refreshes normal. Thanks for jumping on this quickly, John.

    #10234
    Avatar
    Pat Parker
    Participant

    Revisions are working normally for me now. Thanks from me, too, for getting it fixed. 🙂

    #10235
    Avatar
    Alan Yeh
    Participant

    Updated to the latest version last night. Working as usual now as of 9/9 11AM PST.

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)

You must be logged in to reply to this topic.

© 2019 SixBit Software. All rights reserved.