SixBit User Forum

Where shared knowledge and experience are on display for the benefit of the entire SixBit Community. Archived boards are available at forums.sixbitsoftware.com .
  1. Nabachandar
  2. Beta Discussion
  3. Wednesday, 20 December 2017
Version 3.00.295 - appears to have problems with item specifics. We have random items that do not display correctly when trying to revise/edit, it shows for condition # example 1500. Please review ASAP.
Jeff Solz Accepted Answer
0
Votes
Undo
Same issue here, opened a support ticket.
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 1
TurtleCove Accepted Answer
0
Votes
Undo
And so another possible forum discussion bites the dust, with the Sixbit "support ticket"
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 2
Nabachandar Accepted Answer
0
Votes
Undo
Build 3.00.296 appears to have fixed the issue. We will report back if we notice any further issues.
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 3
Nabachandar Accepted Answer
0
Votes
Undo
One of the things we have noticed is running account refresh (seller preferences, dashboard, shipping policy, tax table, themes, categories etc...) seems to be taking significantly longer than normally. Not sure if it's something with eBay or latest changes etc...
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 4
Nabachandar Accepted Answer
0
Votes
Undo
Also noticed that when open the item edit page at first the page shows the #1500 in condition and after around 5 seconds finally shows the correct condition. It's as if it is making a connection to the database or eBay to pull the information.
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 5
John Manning Accepted Answer
0
Votes
Undo
We'll check on the delay. We switched the category breadcrumb control to one with more options and it's likely waiting on the category refresh from eBay. If you open the same item a second time, is it instantaneous, or still the delay?

One of the new features of the control is the ability to type in a category number directly and hit enter to bring it up.
Another is typing out the path without mouse clicking on the arrows. Levels are separated by a "\". As you type it searches the sublevel, arrow key down to select and backslash to search the next sublevel.
https://sixbitsoftware.com/images/sixbitguy.png John Manning - Senior Developer
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 6
Nabachandar Accepted Answer
0
Votes
Undo
THE PROBLEM IS NOT RESOLVED (3.00.296) - All old items are missing the information that we normally had in item specifics (brand, MPN, UPC etc...) if you revise the listing, it clears out that information. That now means that we can't revise any eBay listings until this issue is resolved as otherwise we will lose all item specifics information for that item currently stored in the database.
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 7
Jennifer Swank Accepted Answer
0
Votes
Undo
We have the same problem...and it takes a long time for the first item to load when you first go into Edit Items. Compatibility info is not showing up either.
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 8
Jennifer Swank Accepted Answer
0
Votes
Undo
After some further investigation, everything seems to be normal. I don't know if my computer just had a hang up from the old version or what but this morning when I decided to try and figure it out...everything worked perfect...or maybe it was that I was just tired last night and didn't have the patience...either way I seem to be up and running with no problems on the newest version :)
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 9
John Manning Accepted Answer
0
Votes
Undo
We've found an issue with a several minute Category refresh getting kicked off the first time you open the Item Window with the new version. If you let it complete, it should be working, albeit still taking a few seconds to load the category selector and the dependent Item specifics, compatibility and conditions dropdowns.

We're working on a fix and should have it out soon.
https://sixbitsoftware.com/images/sixbitguy.png John Manning - Senior Developer
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 10
Nabachandar Accepted Answer
0
Votes
Undo
John,

Just to confirm, are you working on fixing the missing item specifics info as well? As mentioned in earlier post not only is there a delay, but also the issue of item specifics info not displaying and if we are to revise a running listing it clears out the specifics from database.
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 11
John Manning Accepted Answer
0
Votes
Undo
Yes, it's related to the category issue. Condition, Item Specifics and Compatibility info is all dependent upon that working correctly.

The fix is now up, 3.00.297. Let me know if you see any further issues.
https://sixbitsoftware.com/images/sixbitguy.png John Manning - Senior Developer
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 12
Nabachandar Accepted Answer
0
Votes
Undo
Thanks. Testing now. Let you know soon.
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 13
Nabachandar Accepted Answer
0
Votes
Undo
It appears that version 3.00.297 - resolved all issues brought up in this post and we are no longer seeing the initial delay! Thanks for fixing promptly.
  1. more than a month ago
  2. Beta Discussion
  3. # 14
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.